Vols rebre ofertes d'Hotels amb Encant?

*

Aquest hotel, que te una situació immillorable, ja que es troba al vell mig de Tarragona a la cèntrica plaça de l'Ajuntament, i te la particularitat d'estar construït sobre el que va ser un dels laterals del circ de la Imperial Tàrraco de l'època romana.
La Plaça de la Font és el centre neuràlgic de Tarragona i des d'allí podem gaudir, tot passejant a peu, dels principals monuments de la capital de la Hispania Tarraconensis; una de les ciutats més important de l'Imperi Romà, com ho demostren les restes del circ, l'amfiteatre, la muralla, el fòrum... I amb cotxe podem arribar-nos a l'aqüeducte, la Torre dels Escipions, l'Arc de Triomf de Roda de Barà o la Cantera del Mèdol, entre altres vestigis que suposen el conjunt arquitectònic romà més important d'Espanya.
A uns carrers de l'hotel trobem el museu d'història que mostra les principals peces de l'assentament més antic romà de la Península Ibèrica.
Però no podem perdre de vista també els encants e la Tarragona moderna, una ciutat tocant al mar, on passejar, comprar, o anar a la platja.

Plaça De La Font, 26
43003 Tarragona

Hotels amb encant a prop de Plaça De La Font: