Vols rebre ofertes d'Hotels amb Encant?

****

El Gran Hotel Balneari Blancafort és al costat del parc natural del Montseny, a 25 km del centre de Barcelona, on podreu gaudir de les propietats curatives naturals de les fonts d'aigua calenta de la Garriga.
La Garriga és coneguda des de fa més de mil anys per les propietats de les seves aigües termals. Ja en el segle IX la vil·la romana Can Terrés va ser un lloc freqüentat per l' Abadesa Xixilona, filla del Comte Guifré el Pilós, i més tard, al segle XIV, per la Reina María de Luna i el seu marit el Comte-Rei Martí I l'Humà. A partir del segle XIX, es va convertir en referent balneari de la societat catalana.
El clima benigne, les seves excel·lents i úniques aigües minero-medicinals, el ric entorn natural i l'arribada el 1875 del ferrocarril van afavorir l'auge de la Garriga com a centre turístic i residencial de prestigi, construint-se gran quantitat de torres residencials de remarcable interès arquitectònic, entre les que destaca la illa Raspall, declarada Bé d'Interès Nacional.
Des de la seva obertura el 1840, el Balneari Blancafort es va convertir en un lloc de prestigi on s'allotjaven personalitats de la vida social barcelonesa. Eugeni d'Ors artífex del noucentisme, es va inspirar en els seus jardins per escriure, el 1916, l'Oceanografia del tedi.

Mina, 7
08530 La Garriga
938605600
www.balneariblancafort.cat

Hotels amb encant a prop de Gran Hotel Balneari Blancafort: