Vols rebre ofertes d'Hotels amb Encant?

****

L'alta categoria del Gartenhotel Crystal es pot comprovar en cadascuna de les seves 72 habitacions moblades confortablement i en què no es pot fumar.
El restaurant ofereix una gastronomia basada en la cuina orgànica i saludable. Els menús inclouen dietes amb aliments específics per a celíacs, vegetarians, al·lèrgics a la lactosa. També compta amb dietes baixes en calories, gastronomia regional i plats elaborats amb aliments de cultiu propi. L'edifici està realitzat amb materials naturals de construcció, de manera que és una opció adequada per al·lèrgics a qualsevol tipus d'element o material.
L'hotel disposa d'un programa de protecció de recursos naturals, amb protecció d'aigües residuals i generació pròpia d'energia. Així mateix compta amb mesures d'estalvi d'energia, eliminació sostenible dels productes de rebuig mitjançant un programa de reciclatge.
El exclusiu d'aquest hotel és que en ell es troba una consulta mèdica amb assessors i professionals mèdics per servir a qualsevol tipus de malalt o per assessorar els turistes en les seves rutines alimentàries.
L'hotel és ideal tant per a famílies com per a parelles de turistes que els agradi gaudir d'una estada rural, envoltats de natura i pau. A més del seu ambient modern, rústic i tradicional, l'hotel disposa d'un magnífic spa i complexos de relax perquè els hostes no només gaudeixin de manera sostenible, sinó que també es relaxin.

Hochfügenerstr, 63
6263 Fügen